Rectangle

Grip op je cijfers en onderneming

Bottomlines maakt gebruik van het meest innovatieve systeem voor snel groeiende agencies. Met deze tool krijg je daadwerkelijk grip op je cijfers.

Hollen, schakelen en deadlines halen. Dat is waar je jezelf als ondernemer in de creatieve branche dagelijks aan waagt. Lees nu in het e-magazine waarom wij in samenwerking met Yuki voor jou de perfecte match zijn.

Wat is Yuki?

Met het juiste systeem werk je als creatief bureau, maar zeker als ondernemer, slimmer en efficiënter én voer je vooral een betere boekhouding. Via het Yuki platform communiceer je met klanten en collega’s. Je verwerkt administraties, doet controles, btw-aangiftes en monitort de klanttevredenheid en productiviteit. En dit doe je allemaal helemaal online (en zelfs in een app).

Doorloop onze checklist en ontdek of Yuki bij jouw onderneming past op basis van een op maat gemaakt advies.

Voordelen

  • 24/7 realtime inzicht​
  • Verbetert rendement van projecten​
  • Toekomstgericht ondernemen
  • Geeft overzicht en controle​
  • Alle gegevens veilig in de cloud​
  • Meer daadkracht en minder zorgen​

Ga vrijblijvend in gesprek

Heeft deze informatie je nieuwsgierig gemaakt en wil je hier meer over te weten komen? Plan eenvoudig een demo in. We denken graag mee hoe we jouw marketingbureau kunnen laten groeien.

Success story

Blogs

Yuki helpt marketingbureau’s

Jij als eigenaar van een marketingbureau kent dit gevoel wel. De bonnetjes stapelen zich met de dag op en…

Download hier de whitepaper

Yuki e-magazine!

Belemmert de boekhouding van jouw organisatie de weg naar maximaal succes? Dankzij Yuki krijgen jij en je collega’s alle tijd om volledig te focussen op de groei van jouw onderneming. Hoe?

Download het gratis e-magazine