Werken bij Bottomlines

Samen veranderen we de wereld van finance

Bij Bottomlines zijn we op zoek naar getalenteerde finance controllers die klaar zijn om de financiële wereld op zijn kop te zetten. Met onze moderne oplossingen voor financiële dienstverlening ondersteunen we ondernemers in allerlei branches, zodat zij zich kunnen richten op waar zij het beste in zijn: hun core business. Dat doen we natuurlijk niet alleen.

De nieuwste tools, de leukste mensen

Elke dag werken wij als team samen om onze klanten blij te maken en te helpen met hun business. Ons werk is essentieel voor het succes van onze klanten. Wij helpen hen bij het beheren van hun financiën, het nemen van strategische beslissingen en het realiseren van hun doelen. Als no-nonsens financiële data diggers zien we dat het slimmer en efficiënter kan. We zitten bovenop de nieuwste ontwikkelingen. We kijken niet achteruit, we kijken vóóruit. En dat alles op een vriendelijke en vooral leuke manier. Met een gezonde dosis humor veranderen we samen de wereld van finance.

Consulting

Finance

Data

Als je bij ons werkt…

Onze mensen zijn de basis. Als onze Bottomliners goed in hun vel zitten, zit Bottomlines dat ook. En dat zie je terug in het werk dat we leveren.

Als je bij ons werkt, dan weet je dat:

  • Het team op 1 staat
  • Wij durven te veranderen
  • Wij gaan voor jou door het vuur
  • Wij spreken dezelfde taal
  • Wanneer en waar je werkt is aan jou

Samen werken wij aan een Great place to work’.

Bottomliner worden?

Download hier de whitepaper