Dé financiële afdeling voor jouw ICT-bedrijf

IT-bedrijven worden op financieel vlak vaak met hele specifieke uitdagingen geconfronteerd. Denk aan het beheren van projectbudgetten, facturatie voor diensten en het beheren van intellectuele eigendommen. Maar eigenlijk ben je natuurlijk veel liever bezig met het ontwikkelen van software en het bieden van IT-oplossingen aan klanten. Bottomlines zorgt ervoor dat jij daar weer tijd voor overhoudt. Ondertussen hoef jij je geen moment zorgen te maken over je financiële administratie. Samen helpen we jouw IT-bedrijf om te groeien.

Kostenbeheersing: ICT oplossingen hebben vaak hoge kosten in verband met personeel, technologie en systemen. Het kan een uitdaging zijn om deze kosten onder controle te houden en ervoor te zorgen dat de inkomsten de uitgaven overstijgen.

Aangezien marketingbureaus vaak afhankelijk zijn van periodieke betalingen van klanten, kan het moeilijk zijn om een constante cashflow te behouden. Het kan een uitdaging zijn om de uitgaven te beheren en tijdig te betalen wanneer er onvoldoende inkomsten zijn.

Download onze whitepaper

Download hier de whitepaper die uitlegt waarom veel ondernemers zelf hun grootste kostenpost zijn.
Download

Weet jij de 5 belangrijkste KPI’s in jouw bedrijf?

Download hier de whitepaper