Dé financiële afdeling voor jouw e-commerce bedrijf

Door de vaak complexe financiële en administratieve stromingen binnen je organisatie is het koppelen van al je systemen van belang. Wij weten als geen ander hoe je al die stromen goed laat lopen en bij elkaar brengt voor inzicht in je bedrijf. Zo weet jij hoe het zit met je marges per order, per productgroep of per klant.

Aangezien handelsbedrijven hun voorraad vaak moeten voorfinancieren is cashflow soms een grote puzzel. Zeker als je groeit en meer voorraad nodig kan je liquiditeit een groot probleem vormen. Het kan een uitdaging zijn om de uitgaven te beheren en tijdig te betalen wanneer er onvoldoende inkomsten zijn. Bottomlines zorgt voor een betekenisvolle prognose, waardoor jij je liquiditeit goed kunt bewaken en acties kunt ondernemen.

E-commerce oplossingen hebben vaak hoge kosten in verband met personeel, technologie en advertentie-uitgaven. Het kan een uitdaging zijn om deze kosten onder controle te houden en ervoor te zorgen dat de inkomsten de uitgaven overstijgen

Aangezien e-commerce oplossingen vaak afhankelijk zijn van periodieke betalingen van klanten, kan het moeilijk zijn om een constante cashflow te behouden. Het kan een uitdaging zijn om de uitgaven te beheren en tijdig te betalen wanneer er onvoldoende inkomsten zijn.

Download onze whitepaper

Download hier de whitepaper die uitlegt waarom veel ondernemers zelf hun grootste kostenpost zijn.
Download

Weet jij de 5 belangrijkste KPI’s in jouw bedrijf?

Download hier de whitepaper