Voor wie

Wij begrijpen je sector

De wereld om ons heen verandert continue en dat brengt volop uitdagingen mee voor ondernemers. Dat snappen wij als geen ander. Daarom zijn onze Bottomliners altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw branche. Samen met jou kijken we welke kant je op wilt en welke financiële keuzes daarbij aansluiten.

De populariteit van online marketing zorgt voor omzetgroei in de hele marketingsector. Door je financiële administratie aan te passen aan de veranderende behoeften van jouw bedrijf, blijf je in control. Zo kun jij jouw groei beter beheren, profiteer je van een hogere kwaliteit van financiële rapportages, kun je betere besluiten nemen en bespaar je tijd en kosten. Wij regelen de administratie, jij bent verzekerd van een stevig financieel fundament. Dan kun jij je namelijk focussen op wat je het liefst doet: ondernemen. Samen tillen we jouw marketingbureau naar de next level.

De e-commerce branche is een van de snelst veranderende en meest competitieve markten. E-commerce bedrijven hebben dan ook vaak te maken met complexe financiële uitdagingen, zoals het beheren van hoge volumes van transacties en bestellingen, omgaan met retourzendingen en belastingheffing op internationale verkopen. Wanneer je kiest voor finance outsourcing bij Bottomlines, hoef  jij je tijd niet langer te besteden aan het beheren van alle financiële transacties. In plaats daarvan kun jij je aandacht weer richten op andere belangrijke activiteiten zoals marketing en klantenservice.

IT-bedrijven worden op financieel vlak vaak met hele specifieke uitdagingen geconfronteerd. Denk aan het beheren van projectbudgetten, facturatie voor diensten en het beheren van intellectuele eigendommen. Maar eigenlijk ben je natuurlijk veel liever bezig met het ontwikkelen van software en het bieden van IT-oplossingen aan klanten. Bottomlines zorgt ervoor dat jij daar weer tijd voor overhoudt. Ondertussen hoef jij je geen moment zorgen te maken over je financiële administratie. Samen helpen we jouw IT-bedrijf om te groeien.

Download hier de whitepaper