Blog, Educational Series

Het beste boekhoudsysteem voor marketingbureaus

Boekhouding is iets waar elk bedrijf mee te maken krijgt. Wanneer je hier niet zorgvuldig mee omgaat zal het werk zich dan ook snel opstapelen. De een vindt de boekhouding goed te doen, voor de ander is de boekhouding lastig en wordt het zo lang mogelijk uitgesteld. Echter is het belangrijk dat de boekhouding goed wordt gedaan om onder andere stress in een later stadium te voorkomen. Zeker als je gaat groeien. In een dynamische omgeving van een marketingbureau is het van belang om een overzichtelijke financiële basis te hebben waardoor jij als ondernemer kan doen waar je goed in bent en vooral waar je hart ligt: ondernemen!

De basis van succes

Een onderdeel van succesvolle groei is slimmer en efficiënter werken. Dit geldtook voor jouw financiële huishouding. Het is verstandig om met één systeem te werken. Als marketingbureau dien je je te focussen op groei, klanten en ontwikkelingen. Te veel tijd besteden aan de backoffice zoals boekhouding is eigenlijk gewoon in-efficiënt en kost ook nog eens veel geld. Door het gebruiken van slim boekhoudsysteem ga je dit oplossen.

Een boekhoudsysteem zoals Yuki biedt oplossingen. Yuki is namelijk het beste boekhoudsysteem voor marketingbureaus en heeft vele voordelen te bieden om als marketinggoeroe efficiënter te werk te gaan.

Slimmer werken

Met Yuki voorkom je onnodige fouten als gevolg van handmatig werk. Dit komt doordat Yuki je facturen herkent en automatisch verwerkt. In tegenstelling tot andere boekhoudsystemen krijg jij als ondernemer hierdoor de kans om te focussen op zaken die jij belangrijk vindt in plaats dat je je tijd moet besteden aan het handmatig verwerken van facturen. Hoe doet Yuki dit? Yuki heeft een slimme software die repetitieve handmatig (en foutgevoelig) werk van je over neemt op basis van Algoritmes. Kortom minder handelingen, minder fouten en altijd up to date. In Yuki vind je alles wat je nodig hebt om gemakkelijk en efficiënt je boekhouding te kunnen regelen én je neemt je gegevens overal gemakkelijk mee naartoe. Op je laptop, tablet of telefoon met Yuki kan het allemaal.

Inzicht in alles

Niet alleen werk je met Yuki efficiënt, je krijgt met Yuki ook nog een compleet overzicht van je zaken in de vorm van een dashboard wat ervoor zorgt dat je een uniek inzicht in jouw cijfers krijgt als ondernemer. Het online boekhoudsoftware pakket van Yuki geeft je een duidelijk overzicht van alles wat nog openstaat aan debiteuren en crediteuren en zet automatisch alles klaar om te betalen. Zo zie je alle openstaande taken, vragen, facturen die nog verwerkt moeten worden en andere punten die je aandacht vragen, dit allemaal overzichtelijk in een oogopslag. Hierdoor wordt alle belangrijke informatie niet over het hoofd gezien. Niet alleen kan jij zelf gemakkelijk inzicht krijgen in je eigen gegevens, ook kun je klanten inzicht geven in hun financiële gegevens. Door alle inzicht te krijgen in je cijfers kan jij adequaat reageren of volgende stappen zetten doordat je weet wat er speelt in je onderneming. Zo ben je minder tijd kwijt per dossier!

Meer controle en minder zorgen

Boekhouding moet dienstbaar zijn aan jouw business en geen activiteit op zich. Yuki biedt jou de mogelijkheid om meer tijd te krijgen voor andere belangrijke zaken doordat Yuki gebruiksvriendelijk is voor iedereen, meer controle aan de hand van een dashboard met alle informatie in een overzicht en minder zorgen doordat alle zaken makkelijk ingevoerd en bijgewerkt kunnen worden. Bottomlines, officiële partner van Yuki Ben je gericht op groei, automatisering en efficiëntie? Wil je werken met software die je cijfers kleur geeft en die je in staat stelt om gemakkelijk en overzichtelijk te werken waar en wanneer je wil? Dan is Yuki dé partner die je helpt om al je meest ambitieuze marketingdoelstellingen te bereiken op een leuke en handige manier! Doordat wij officiële partner zijn van Yuki kunnen wij jouw onderneming de mogelijkheid bieden om de gemakken van Yuki zelf te ervaren en gebruiken binnen je eigen onderneming.

Ontdek of Yuki geschikt is voor jouw onderneming

Doorloop onze checklist en ontdek of Yuki geschikt is voor jou onderneming op basis van een op maat gemaakt advies.

Deel dit artikel:

Yuki helpt marketingbureau’s
De voordelen van het koppelen van bedrijfssystemen

Download hier de whitepaper