Blog

Yuki helpt marketingbureau’s

Jij als eigenaar van een marketingbureau kent dit gevoel wel. De bonnetjes stapelen zich met de dag op en de druk wordt steeds groter om je administratie bij te werken. Wij kunnen jou de inzichten bieden in je cijfers zodat jij je beter kunt focussen op jouw onderneming.

Yuki, wat is het?

Yuki is een innovatief online boekhoudprogramma speciaal voor marketingbureaus! Yuki beheerd jouw cijfers, hierdoor ontstaat er rust en stabiliteit in jouw onderneming.

Yuki maakt jouw marketingbureau succesvoller

Yuki biedt veel voordelen voor jouw marketingbureau. Zoals 24/7 inzicht hebben in je cijfers. Je kan altijd en overal inloggen en zien hoe je cijfers ervoor staan. Alle af- en bijschrijvingen worden direct realtime bijgewerkt. Wij begrijpen dat de cijfers niet het leukste onderdeel is van je onderneming. Daarom is direct inzicht in je cijfers van belang. Kun jij weer met een gerust hart verder werken aan hetgeen wat jij leuk vindt; ondernemen.

Met Yuki kun je op een snelle manier bonnetjes en facturen inboeken. Handmatig invoeren is verleden tijd. Zie Yuki als een digitale boekenkast. Hierin staan verschillende mappen waarin jij jouw bonnetjes, facturen en niet digitale documenten kwijt kunt. Hierdoor heb je direct inzicht op wat je nog moet aanleveren en wat de aandachtspunten in jouw administratie zijn. Al jouw documenten zijn daarna veilig te vinden in de Cloud.

Er is niks zo vervelend om voor alles een ander programma te hebben in jouw financieel fundament. Al deze verschillende programma’s draaiende houden kost alleen maar geld en tijd. Met Yuki hoef jij je hierover niet druk te maken. Yuki heeft dé manier gevonden om slimmer te werken. Met dit boekhoudsysteem zit alles in één programma. Zowel facturatie, administratie en inzicht in je cijfers.

Bottomlines gaat met de resultaten uit Yuki een persoonlijk dashboard ontwikkelen. Op dit dashboard staan de KPI’s (Key Performance Indicator) die belangrijk zijn voor jouw onderneming. Hierdoor heb jij in één oogopslag duidelijk hoe het gaat met jouw onderneming en kunnen wij aan de hand van deze data jou adviseren.

Waarom je nu moet investeren

Yuki biedt veel voordelen voor je marketingbureau. Wij hebben alle voordelen voor je op een rij gezet:

● 24/7 inzicht in je cijfers;

● Altijd je boekhouding bij de hand;

● Advies en samenwerken tussen jouw onderneming en Bottomlines;

● Alle gegevens in één systeem;

● Wij nemen jou werk uit handen;

● Meer tijd over om aan je bedrijf te werken;

● Keuzes maken vanuit je cijfers.

1. Compleet overzicht

2. Klantrelatie

3. Meer efficiency

Wil jij jouw marketingbureau succesvoller maken?

Wij kunnen jou hierbij helpen.

Deel dit artikel:

Behaal je doelen met de OKR-methode
Het beste boekhoudsysteem voor marketingbureaus

Download hier de whitepaper