Rectangle

Eigenaardig Incubator Program

Incubator Program powered by Bottomlines

Om iets terug te geven aan de markt is Bottomlines in 2020 samen met Business club Eigenaardig gestart met het Eigenaardig Incubator Program. Middels het Eigenaardig Incubator Program helpen wij start-ups een boost te geven. In 10 weken tijd brengen we de deelnemende start-ups op koers met een bewezen aanpak powered by Bottomlines. Na 10 weken begeleiden we de start-ups nog op maandelijkse basis.

Wist je dat de meeste start-ups na drie jaar niet meer bestaan?
Na het afronden van het Eigenaardig Incubator Program hebben de ondernemers een vliegende start gemaakt. Zo hebben ze duidelijkheid over hun obstakels, financiële kosten stromen en hoe hun Unique Selling Point eruit ziet. Ook komen in de masterclasses de succesverhalen en obstakels van andere succesvolle ondernemers aan bod. In de masterclasses vertellen deze ondernemers waarom zij zo succesvol zijn.

Teruggeven aan de markt
Om iets terug te geven aan de markt is het Eigenaardig Incubator Program volledig gratis van deelname. De reden hiervan is dat wij het van groot belang vinden om startende ondernemers te helpen groeien. Het delen van onze kennis is een belangrijk gegeven voor Bottomlines. Dit is dan ook een van de redenen geweest om het programma te starten.

Bottomlines Nederland
T: +31 (0)73 30 30 880
E: info@bottomlines.nl

Bottomlines België
T: +(32) 48 44 13 131
E: kris@bottomlines.nl

Download hier de whitepaper