Wij zijn Bottomlines

Groeien doe je gewoon niet alleen.

Wij zijn Bottomlines. Jouw financiële afdeling op afstand. En toch zijn we altijd dichtbij. Wij zijn er altijd om te luisteren en mee te denken. Om jou te helpen en adviseren. Zodat jij kan groeien en doen waar je het beste bent.

Als ondernemen vooral administreren is…

Veel ondernemers missen vaak de tijd om te doen wat ze het liefst doen: ondernemen. Écht succesvol ondernemen is ook lastig wanneer al je tijd en energie naar randzaken als de administratie gaat. Dat moet dus anders.

En laten wij nou net weten hoe. Wij willen ondernemers ontzorgen. Wij zijn ervan overtuigd dat we bedrijven naar een hoger niveau kunnen tillen als we jouw ondernemerszin en goede ideeën samenbrengen met onze slimme technologie en financiële kennis. Doordat wij het verlengde van jouw team zijn, komt jouw talent tot maximale uiting. En dat betekent dat jij weer ruimte hebt om op volle toeren te ondernemen. Zo helpen wij bedrijven vooruit.

Financiën, maar dan modern

Wij dagen traditionele administratie uit. Wij zijn vernieuwend in een stoffige financiële wereld. Met een nuchtere blik kijken wij vooruit, niet achteruit. Wij spreken de taal die jij begrijpt. Zodat jij jouw talent, tijd en drive zo goed mogelijk kunt inzetten.

Kom eens kennis maken, want groeien doe je niet alleen.

Ons team

Download hier de whitepaper