Yuki Company Conference & Work Smarter Event Teamleader

Over het event

Afgelopen week heeft Bottomlines twee inspirerende events mogen bijwonen. Maandag was dit bij de Yuki Company Conference waarvan Bottomlines een partner is. Het evenement vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Dinsdag was Bottomlines aanwezig bij het Work Smarter Event van Teamleader in de Fabrique. Je leest hier hoe we deze twee dagen ervaren hebben!

Yuki Company Conference

Bottomlines werd maandag hartelijk ontvangen met een gepersonaliseerde batch en de gasten werden warm welkom geheten tijdens de openingsspeech van gastheer Micha Smit. Vervolgens sprak CEO Yuki evenementvan Yuki, Lucas Brentjens, met een teaser over de nieuwe Yuki-app die binnenkort gelanceerd wordt. Daaropvolgend sprak Trendwatcher Sander Duivestein over de technologie van nu en de toekomst. Femke Hogema volgde met tips over het aandacht geven van klanten. Zo gaf zij aan ‘’Sell the problem you solve, not the product’’. Daarna heeft Bottomlines nog inspiratie mogen opdoen en tips mogen ontvangen tijdens verschillende workshops. De dag werd afgesloten met Marc Lammers. Hij gaf een presentatie die je nog lang bij zal blijven. Hij sprak over hoe data toegepast wordt in de sport en hoe jij jouw team en jezelf in een flow brengt en moet laten groeien om jouw doelen te bereiken. Zo sprak hij ‘’Zonder innovaties word je nooit kampioen’’. Daarnaast gaf hij de tip: ‘’Geef geen feedback maar feedforward”. Kortom, een super leerzame dag en we kunnen weer grote sprongen gaan maken.

Work Smarter Event Teamleader

Dinsdag was Bottomlines aanwezig bij het Work Smarter Event van partner Teamleader. Een evenement georganiseerd voor klanten om hen te informeren, triggeren en enthousiasmeren om aan de slag te gaan met nieuwe dingen.

Work Smarter Event Team LeaderBottomlines is afgereisd naar de Fabrique in Utrecht. Wat een prachtige eventlocatie is dit. Binnen is nog steeds de industriële look and feel aanwezig. De ruimtes waren aangekleed met lichtjes en exotische planten zorgden voor een natuurlijke sfeer. De hapjes en drankjes waren voortreffelijk met voor iedere gast voldoende keus.

Tijdens dit event hebben de gasten naar presentaties mogen luisteren van onder andere Annemarie van Gaal en Ben Tiggelaar. Zij hebben veel stof gegeven tot nadenken. Zo vertelde Annemarie een verhaal dat bedrijven meer moeten luisteren naar hun laatste schakel. Vroeger heeft zij, toen ze bij Cosmopolitan in Rusland werkte, regelmatig sessies georganiseerd met de krantenbezorgers. Zij zijn namelijk de laatste schakel tot de klant. Ze vroeg de bezorgers dan om hun mening en nam dit mee met eindbeslissingen voor het blad.

Ben Tiggelaar gaf onder andere tips over dat wij eens meer moeten luisteren naar onze kinderen op het gebied van technologie. Zij zijn opgegroeid met sociale media. “Waarom geen les vragen aan onze eigen zoon of dochter? Niemand heeft meer geduld met ons dan zij.” Marian Heemskerk informeerde de gasten over de financiële veranderingen waar zzp’ers, maar binnenkort ook BV’s, rekening mee moeten gaan houden. Ook gaf ze tips over waar bedrijven geld mee kunnen besparen en welke regels hieraan verbonden zijn.

Naast hen waren er uiteraard nog veel meer sprekers aanwezig en heeft Bottomlines weer veel inspiratie op gedaan en stof gekregen tot nadenken.

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper