19/05/2022

Terugblik Data Platgeslagen

Over het event


Wat een evenement was dit zeg, de 3
e editie van DATA PLATGESLAGEN! 

Om te beginnen trapte Teun van der Heijden af met een actuele financiële datapresentatie. In deze presentatie nam hij ons mee hoe je data als kompas kan gebruiken in deze roerige tijden. Teun heeft verschillende toepassingen gepresenteerd die je als kompas kan gebruiken. Denk hierbij aan dashboards en strategiesessies op basis van deze dashboards. 

In het tweede deel van het evenement gaven Thomas van Oijen en Kevin Rommen van Verandert Gewoon een leerzame en verbindende workshop. Dit was een interactieve workshop waarbij alle aanwezigen in groepen werden verdeeld door middel van een substelling. Hieronder zie je één hoofdstelling en vier onderwerpen.

Om samen te werken en samen besluiten te nemen…

  1. Wat moet veranderen aan procedures en beleid om… 
  2. Wat is nodig om medewerkers meer verantwoordelijkheid te kunnen geven? 
  3. Welk gedrag van management is nodig om…. 
  4. Wat is nodig om onderling vertrouwen te vergroten?

De meeste stemmen gingen naar onderwerp drie. Dus de stelling werd: Welk gedrag van management is nodig om samen te werken en samen besluiten te nemen.

 Naast de workshop hebben alle aanwezige ook een kijkje in de keuken gekregen van 4 verschillende data bedrijven.

Als eerst MPO Ventures dit is een full service georiënteerde organisatie waarbij ze alle facetten van ondernemerschap combineren en inzetten voor de doorontwikkeling van de Ventures. Denk hierbij aan softwareontwikkeling, sterke centrale backoffice, nieuw producten en door ontwikkelen met de gebruikers en stakeholders.

 Daarnaast hebben we een kijkje kunnen nemen in de keuken van Divtag, zij zetten tijdrovende raken van uw core-business om in geoptimaliseerde digitale processen. Dit doen ze door software op maat te bouwen voor de klant. Dit helpt het bedrijf veel tijd te besparen. 

 Ook hebben we een kijkje mogen nemen in de keuken van Simpul, zij hebben een software ontwikkeld speciaal voor hoveniers. Met deze software kun je op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier inzicht krijgen in jouw lopende projecten.

 Als allerlaatste komen we bij motorparts-online, dit platform biedt nieuwe en gebruikte motor onderdelen aan. Ze werken samen met 20 verschillende sloperijen. Door de data die ze gebruiken kunnen ze een concurrerende prijs hanteren tegenover een hoge kwaliteit.

Event informatie

Datum: 19/05/2022
Van 16:00
tot 21:00
(Inlooptijd vanaf) 16:00 u)
Locatie: Thomas Edisonweg 33, 5151 DH Drunen

Onze sprekers en moderator

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper