Het Geheim van de Gruyter

Over het event

De bewoners van De Gruyterfabriek kregen de kans om te kijken wat Studio MES, Taylor Made Catering Company & Co en Bottomlines allemaal uitspoken. Ze konden een écht kijkje nemen in de keuken van het centrum van de creatieve ondernemers. Dit leverde een flinke dosis inspiratie en nieuwe contacten op.

Woensdag 27 november hebben we samen met Studio MES en Taylor Made Catering Company & Co een evenement georganiseerd in De Gruyterfabriek. Het thema “Succes is pas een succes als je het kunt delen” stond centraal.

Het was een geslaagde dag waar we leuke contacten aan hebben overgehouden. Na afloop kregen alle deelnemers een klein cadeau mee. Dit cadeau mochten ze pas later uitpakken op het kantoor. De inhoud ervan was voor velen erg verassend: iedereen had een cadeau voor iemand anders!

In het kader van “Succes is pas succes als je het kunt delen” moesten de cadeaus -verrukkelijke Tony Chocolonely chocoladerepen- bij de rechtvaardige eigenaar komen. Met de repen op zak werd in De Gruyterfabriek gezocht naar de persoon voor wie het cadeau bedoeld was. De overhandiging werd gemeld op LinkedIn en dit zorgde voor veel hilariteit bij iedereen. Een zeer geslaagde dag!

Een korte impressie van Het Geheim van de Gruyter is te vinden in onderstaande video.

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper