‘Help! Mijn omzet groeit harder dan mijn winst’ ScaleUp Diner geslaagd

Over het event

Op woensdag 13 december j.l. stond alweer de vijfde editie van ons exclusieve ScaleUp event ‘Dineren met impact’ op de agenda. Een editie die deze keer weer plaatsvond in onze ‘eigen’ de Gruyterfabriek in ’s Hertogenbosch.

Deze keer ging het over het managen van bedrijven die veel uren maken, zoals marketing bureau’s of IT bedrijven en professionele dienstverleners in het algemeen, met als thema: ‘Help! Mijn omzet groeit harder dan mijn winst’.  Bovendien was de avond georganiseerd i.s.m. Simplicate en Morres & Company.

 

Dineren met Impact

Boeiende sprekers en thema

De avond was mede geslaagd door een aantal goede sprekers rondom dit actuele thema: Peter Hager, Managing Partner van Simplicate. Paul Denis, Founder / Managing Director Morres & Company. Martijn Kerkhof, Co-Founder Bottomlines en Berend Bouwmeester, Co-Founder Bottomlines.

Dineren met Impact succesformule
Het eerste event was in 2017 binnen no-time uitverkocht. Dat dit geen eenmalig succes was, bleek wel uit de edities daarna in Nederland en in België. Met de komst van alweer bijna 50 geselecteerde ondernemers, waren we wederom weer blij. Berend Bouwmeester stelt dan ook terecht dat deze sessies een aansprekend succes zijn en zeker een vervolg krijgen.

Winst versus Omzet en Waarde
“Ik vind het geweldig om te zien hoe wij samen met onze gastsprekers, deze ondernemers elke keer weer opnieuw echt hebben kunnen boeien”, vertelt hij na afloop enthousiast. “Scaling-up is een thema dat veel ondernemers bezighoudt en zeker in combinatie met het thema van winst versus omzet’ Het grappige is dat vele ondernemers in eerste instantie bezig zijn met het behalen van omzet. Het is dan ook leuk om te zien hoe je anders naar cijfers kunt kijken, en dat winst iets is voor de korte termijn maar waarde van je bedrijf, op de langere termijn, waardevoller is. Met deze avond hebben wij een informele setting gecreëerd waarin onze gasten inspiratie hebben opgedaan van enkele bewezen groei-ondernemers en samen met andere energieke ondernemers hebben kunnen brainstormen hoe zij van hun eigen bedrijf een succesvolle ScaleUp kunnen maken. En daar zijn héle goede ideeën uit voortgekomen!”

Berend Bouwmeester: “Namens het hele team van Bottomlines wil ik iedereen van harte bedanken voor hun energieke aanwezigheid en bijdrage aan dit event. Wil je zelf ook een keer deelnemen aan onze roundtables? Via onze digitale nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze upcoming events. Meld je direct even aan.”

Zie hieronder de korte sfeerimpressie gemaakt door Yoshua Priele van Y Productionsvideos

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper