Bottomlines bij netwerkevent Jurico!

Over het event

Afgelopen week is Bottomlines afgereisd naar het mooie Laakdal voor het georganiseerde netwerkevent van Bram Agten (eigenaar Jurico en partner Bottomlines België). Hier heeft Berend Bouwmeester een mini masterclass gegeven over een belangrijk onderdeel dat je tegenkomt tijdens het groeien van jouw bedrijf. Namelijk, het opschalen van je bedrijf en hoe je dit met een technologie kunt borgen.

Berend Bouwmeester spreker evenement JuricoHet event vond plaats in het prachtige Vestern gebouw. De zaal was gedecoreerd met glinsterende kroonluchters, ronde tafels met donkere kleden en er speelde sfeervolle jazzmuziek. Gastheer Bram Agten opende de avond met een welkomstpraatje en vervolgde zijn speech met het eerste onderwerp ‘’administratiemanagement’’. Daaropvolgend sprak de heer Michiels over ‘’personeel’’. In zijn presentatie stond de volgende vraag centraal: “Waarom moet je tijdens de groei van jouw bedrijf wel of niet personeel aannemen en hoe zit het met de regels van het aannemen en laten gaan van personeel?” Berend Bouwmeester sloot af met een presentatie over “het opschalen van je bedrijf”. Na de interessante en leerzame verhalen kon het netwerken écht beginnen.

evenement jurico bottomlinesVeel gasten met verschillende achtergronden, richtingen en doelen waren aanwezig bij het event. Tijdens de netwerkbijeenkomst werden ideeën opgedaan voor bedrijven, kennis werd uitgewisseld en nieuwe connecties werden gemaakt om elkaar verder te helpen.

Interesse om zelf een netwerkevent bij te wonen? Houd onze eventpagina in de gaten en schrijf je in voor een evenement!

 

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper