Experts

Even sparren?

Bottomlines is jouw klankbord. Heb je een vraag of kun je ergens hulp bij gebruiken? Jouw persoonlijke Bottomliner is je aanspreekpunt en voorziet jou van service en advies op maat. Zo kun jij met de juiste informatie, de juiste beslissingen nemen. We zorgen ervoor dat je altijd 100% up-to-date bent van wat er gaande is in jouw bedrijf. Dan kun jij je weer bezig houden met het echte werk.

Wat is mijn bedrijf waard?

Het bepalen van de bedrijfswaarde is een belangrijke stap in het aan- of verkopen van je business. Er zijn allerlei methodes om de waarde van je bedrijf te bepalen. De meeste gaan uit van de financiële gegevens van je bedrijf. Maar, de waarde haal je niet alleen uit de boeken! Het vaststellen van een vraagprijs vraagt dan ook om expertise en goede kennis van de markt. Onze Bottomliners stippelen graag jouw route voor bedrijfsverkoop uit.

Advies & support

Inzicht nodig? Samen met jouw persoonlijke Bottomliner stel je een team professionals samen dat je advies geeft over onderwerpen als groei, finance, maar ook personeel.

Wij zorgen ervoor dat jij inzicht krijgt in jouw business:

  • Wat er is gebeurd
  • Waarom het is gebeurd
  • Wat er gaat gebeuren
  • Wat moet ik doen voor het beste resultaat

Met onze kennis en ervaring en jouw goede ideeën tillen we jouw business naar een hoger niveau.

Jouw bedrijfsvisitekaartje

Als je je bedrijft wil verkopen, dan willen potentiële kopers weten wat voor vlees ze in de kuip hebben. Een verkoopmemorandum vertelt de koper precies dat. Zie het als een soort verkoopbrochure van jouw bedrijf. Bottomlines helpt je graag om jouw bedrijfsgegevens tot in detail in kaart te brengen. Deze gegevens nemen we op in een memorandum zodat jouw kopers direct enthousiast worden!

Klaar voor de start?

Overweeg je je bedrijf te verkopen of wil je juist een bedrijf aankopen om te groeien? Dan heb je vast een hoop vragen. Onze Bottomliners helpen je uit de brand. Wij adviseren je bij de overname van een onderneming en begeleiden je door het gehele proces. Onze overnamebegeleiding is de sleutel tot een succesvolle bedrijfsovername.

Check je cijfers!

Elk bedrijf én elke ondernemer heeft kansen om succesvol te groeien. Maar als ondernemer zijn cijfers misschien niet je beste ding. Bottomlines laat je geen dikke boeken lezen of de hulp van een accountant inschakelen, wij spreken de taal die jij begrijpt. Met onze financiële scan krijg jij inzicht in het financiële plaatje van jouw bedrijf en kun je weer vooruit kijken.

Benieuwd wat Bottomlines voor jouw organisatie kan betekenen?

Download hier de whitepaper