Ontmoet ons en neem deel aan ons seminar tijdens de Startersdag in ’s Hertogenbosch

Over het event

Totaalbeleving voor pre-starters, beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven.
80% van recent gestarte ondernemingen blijkt na 18 maanden de activiteiten alweer te hebben gestaakt. Soms al na kortere tijd. Het gebrek aan een goede voorbereiding ligt daaraan meestal ten grondslag. Jammer voor de starter en niet goed voor de Nederlandse economie. Startersdagen.com biedt hulp door verspreid over het land meerdere regionale Startersdagen te organiseren waarbij starters en adviesgevers bij elkaar worden gebracht én daar zijn wij als Bottomlines bij aanwezig.

Dit laten we je zien tijdens deze Startersdag
Wij geven gedurende deze startersdag op 5 september een seminar. Samen met Edwin de Jong van webwinkel Fietsuniek B.V vertellen wij over de oplossingen die Bottomlines voor jou als startende ondernemen kan bieden. Wil je weten wat wij voor Edwin hebben gedaan? Lees hier het artikel.

In control or not?
Natuurlijk wil je in control zijn, en zeker financieel, dat is een open deur. Toch heeft meer 70% van de ondernemers weinig kaas gegeten van de financiële huishouding van hun onderneming. Bottomlines is jouw persoonlijke financiële buddy. Uiteindelijk willen starters, ondernemers en stakeholders allemaal hetzelfde. Ondernemen, en met zo min mogelijk inspanning weten waar het bedrijf staat, waar het zou moeten staan en vooral waar ze naar toe moeten. Uit eigen ervaring begrijpen wij als geen ander dat starters en ondernemers ook helemaal geen trek hebben in allerlei dure adviseurs en dikke rapporten die toch in de la verdwijnen.

Bottomlines helpt je daarom met het vertalen van jouw doelstellingen in hapklare, actuele en geautomatiseerde informatie waar je als bedrijf direct iets mee kunt. Door zicht te krijgen op je huidige situatie weet je welke stappen nodig zijn om succesvol te ondernemen. Van controle naar inzicht en groei. Van je boekhouding tot aan de juiste waardebepaling van je bedrijf!

Bottomlines kan je helpen bij 3 dingen: 
1. Controle over je onderneming
2. Een eigen persoonlijke buddy
3. Een ‘backoffice’ die alle data uit alle systemen (webshop, winkel, projecten, crm, boekhouding etc) verzamelt en daarna presenteert in een helder actueel dashboard.

 

Op www.startersdagen.com lees je meer over dit event en kun je je aanmelden.

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper