Masterclass: Mede-eigenaarschap

Over het event

Software om stakeholders te laten participeren

Op 15 juni om 12:00 uur organiseert Bottomlines samen met nieuwe partner The Share Council de gratis Masterclass ‘Mede-eigenaarschap’ en jij kunt erbij zijn!

Bottomlines gaat de samenwerking aan met The Share Council. Het bedrijf heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot de voorloper op het gebied van mede-eigenaarschap in Nederland. Het doel van The Share Council is het tot stand brengen van een verandering in de kapitaalverdeling in onze samenleving. Zo willen ze meer economische gelijkheid creëren.

Elke vorm van mede-eigenaarschap is gedigitaliseerd en kan worden vertaald naar een software oplossing. The Share Council ontwikkelde software om medewerkers eenvoudig en snel mede-eigenaar te maken. De software kan beschikbaar worden gesteld voor elke organisatie en is dan ook beschikbaar voor:

  • Startups
  • MKB
  • Social Enterprise

Altijd al willen weten hoe je medewerkers bindt en verantwoordelijk maakt door middel van software? Founder en Co-Owner Quintus Willemse (The Share Counsil) en Co-Founder Berend Bouwmeester (Bottomlines) delen hun verhaal en nemen je mee in de wereld van mede-eigenaarschap. Meld je nu aan voor de masterclass op 15 juni en ontdek wat wij jou te bieden hebben.

[divider line_type=”No Line”]

Meld je nu aan!

[activedemand_form id=’121590′]

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper