Bezoek onze MKB Inloopmiddag

Over het event

Op dinsdag 24 oktober 2017 van 16.00 tot 18.00 uur organiseren wij op ons kantoor in De Gruyter Fabriek een speciale MKB Inloopmiddag.

Tijdens deze middag laten wij je zien hoe je als ondernemer alle ruimte kunt krijgen om jouw dromen ook echt na te jagen. Hoe je op jouw kosten bespaart en tijd overhoudt om dat te doen wat je eigenlijk het allerliefste doet. Namelijk ondernemen! Want ook al heb je nu een (online) boekhouder of een accountant en heb je goed zicht op je inkomen en uitgaven. En wellicht gebruik je allerlei tools of zelf ontworpen systemen die jouw business op de minuut monitoren. Geen van deze geven jou het volledige verhaal als het echt gaat om de financiën en operatie van je onderneming.

Tijdens deze middag zie je hoe je door jouw processen en data met de  juiste expertise aan elkaar te koppelen een ‘Back Office As A Service’ creëert. Een systeem en een structuur die je snel en eenvoudig inzicht geven om jouw onderneming te laten groeien en bij te sturen waar dit nodig is.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten hoe dit voor jouw organisatie uitpakt? Meld je dan zeker even aan!

In dit nieuwsartikel lees je alvast in het kort meer hierover en zie je het passievolle praktijkverhaal van Edwin de Jong van FietsUniek, dat hier helemaal op aansluit.

Aanmelden voor de MKB Inloopmiddag op 24 oktober.
Selecteer een geldig formulier

Event informatie

(Inlooptijd vanaf) u)
Locatie:

Onze sprekers en moderator

Niets gevonden.

Meld je aan voor het event!

Aanmelden event
Privacy

Aanmeldingen voor dit event zijn gesloten

Download hier de whitepaper